Informacja o prywatności
Strona używa plików Cookies i podobnych technologii, aby zapamiętać Twoje ustawienia, informacje o sposobie korzystania ze strony i analizować zdepersonalizowane dane w celu poprawy wydajności naszej witryny zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
Klikając przycisk „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies.
Super Administrator Posty: 31 Dołączył: 2019-07-25
Zakończyłem proces aktualizacji całego skryptu strony, dostosowanie dotychczasowego wyglądu jak również pewne poprawki błędów, które były w poprzedniej wersji.
Przy tej okazji uległo zmianie kilka miejsc na radioklubowej stronie oraz doszło autorskie rozwiązanie jakim jest indywidualna karta klubowicza oraz spis członków klubu. Kolejny etap prac to galeria zdjęć.
Wszystkich zapraszam do zapoznania się ze zmianami oraz innowacjami, a wszelkie uwagi proszę kierować w tym temacie lub bezpośrednio do mnie.
Edytowany przez SP9NSA dnia 2022-11-30 08:27
Piotrze kawał dobrej roboty , ale jedna uwaga członkowie radioklubu powinni mieć możliwość bezpośredniego dodawania zdjęć i ich akceptowania oraz edytowania poprawiania i usuwania oraz możliwość zastrzeżenia oglądania zdjęć dla poszczególnych grup tak jak to było w poprzedniej wersji . Dla członków radioklubu powinna być taka możliwość aby materiały na stronie klubowicz umieszczał i pulikował sam a nie przez admina . Tak było i było dobrze teraz jest bez sensu
Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk , a rośnie popyt na święty spokój . GDY SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI , TO SIĘ Z........A ŻEBY TO MIEĆ !!!!!!! Podobno nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki ... ja wszedłem , mam nadzieję na zawsze.
Super Administrator Posty: 31 Dołączył: 2019-07-25
Nowości na stronie... listopad 2022
Zmodyfikowany dziennik łączności stacji klubowej SP9KRJ - obecnie wyszukuje łączności znajdujące się w onlinowym logerze, do którego zostały wczytane wszystkie dostępne logi łączności tej stacji - link
Nowy, czytelniejszy kalendarz ekspedycji DX - link